Over mijzelf

Wat mij inspireert is dat mensen vaak zelf weer verder kunnen wanneer ze weten hoe het bij hun werkt. Die eigen gebruiksaanwijzing helpt enorm om te mogen zijn wie je bent!

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige heb ik me de laatste 10 jaar verdiept en geschoold in autisme en AD(H)D. Via mijn eigen bedrijf Autwise bied ik coaching en begeleiding in de thuissituatie aan volwassenen en jongeren met een normaal tot hoog IQ.

Ik werk oplossingsgericht en vanuit de positieve psychologie. Daarbij maak ik gebruik van mijn kennis als autismevriendelijke coach (gecertificeerd autismevriendelijke coach bij Auticomm) en mijn ervaring als sociaal psychiatrisch verpleegkundige.

Ook ben ik licentiehouder voor de toolkit Rust bij Autisme. Hierbij ligt de focus op het verminderen van stress en overprikkeling. In de coaching is ook ruimte voor familie en naasten. Zij kunnen desgewenst betrokken worden bij de coaching.

In de coaching is ook ruimte voor familie en naasten. Zij kunnen desgewenst betrokken worden bij de coaching.

Klachtenprocedure

Ik ben aangesloten bij Quasir/ stichting Zorggeschil en werk conform deĀ Gedragscode en Klachtenprocedure van deze beroepsorganisatie.

Mijn werkgebied is de gemeente Deventer.

Home Over mij Beginnen